Baaaaadhuset!

Idag är det badhuset på gympan och vi har gympaaa... Andra lektionen! Första lektionen är Mentorstid. Fatta hur fult mitt hår kommer va resten av dagen, hahaha :( Nej men seriöst, ska sticka iväg och platta det nu.. För en bussresa + en lektion♥ Har med en plattång som suger däremot.. Fast har med tofsar och hårspännen också så får se vad det blir för frisyr senare ;) Men det här är bara ett snabbinlägg ;3 Måste sticka nu!
~Random bild sen i julas~

Pikachu ^.^

Chenachenafiskfena! Inte uppdaterat bloggen på yeeeeaaars känns det sooomm.. Så det här blir ett ganska långt inlägg x) Fast spelar typ ingen roll för det verkar inte som om nån läser den x3 Men fick i uppdrag av ea att blogga, så får väl göööra det ;] Inatt har jag sovit 16 timmar pga en natts dygnande och en natts failad dygning..! Så sov 7 timmar på två dygn och igår gick jag och la mej ungefär tio och gick upp två xd 16 timmars sömn (y) Men har fortfarande typ ont i huvudet :C Iallafall ska jag vara med ea idag ;) Kommer troligen att cykla till henne ;D Träffade Top Cats igår också, saknat de killarna enooormt :'3 Jag och Clara var vid Emilia igår och Emilia kollade facebook. En kompis hade lagt upp bild på dem när de signerade skivor och Emilia bara ''AAAAAH DOM ÄR PÅ COOOOP JUUU!!'' och vi bara VI MÅSTE DIT. Tänkte cykla först och vi försökte få med Emilia men nääääe hon hade ingen lust att cykla och vi bara ''MEN DET ÄR TOP CATS JU EMILIA'' men nej.. Så hon ringde sin mamma som kom och hämtade oss och skjutsade oss till Coop. Vi gick in och tittade och bara 'DÄR ÄR DOM' så vi ställde oss en bit ifrån bordet och fixade med pengar osvosvosv. Tittade bort mot dem, på Jon, som tittade upp och log mot mej :'3 Clara vände sig om och han vinka till oss så vi vinka tillbaka och man typ HAN KOMMER IHÅG OSS? Fast hade ju vart grymt elakt om han inte kom ihåg oss för han har ju varit vår vikarie massa gånger liksom.. Haha xd Och srsly, man kan ju tänka att det ''bara'' är Top Cats men haaaaaallå, neeeejjjjj ftw, det är ju TOP CATS. Hahah, jaa helt underbara killar ;) Jon frågade om vi skötte oss i skolan och sådär och så fick han prata med Timjan för vi ringde henne, haha ;) Helt azuuum iallafall :) Nu har jag 'No more heartache' med Autografer på (y) :D Plockat ner alla mina Jedward-posters från väggen nu, sjukt tomt..! Ska ge bort två-tre posters till Wendela och tre till Emilia. Sen kommer ag ha nån tävling om en poster på dayviews nån gång men vill fortfarande ha massa posters kvar.. Ångrar nästan att jag ger/tävlar bort alls men tänker ju inte precis bara 'nej, ni får inga' ;) Sen är det ju egentligen bara posters? ;p Aja, kommer väl troligen fortfarande samla lite, även om jag inte har dem uppe för det är fett kul o ha posters ändå (: Om någon undrar varför jag skrev 'Pikachu ^.^' som rubrik så är det för att jag vill ha en Pikachu hoodie! Dom är fett söta alltså, aaah vad jag vill ha en! Det är dags att ändra min design på bloggen också, det är ju inte vinter längre! Aaaaaaaja, det får bli nån dag när jag har tid över ;D
Min ultravackra No More Heartache ;)♥
Skiiiiiiitsöt pikachu-hoodie *-* ♥
Aaaaaja, tjjjaaarrå ska typ göra mej iordning eller ngt ;3

Danspalatset!

Ja, den här veckan har det ju varit danspalatset :) Varit skitkul, men alldeles för kort! Fyra dagar :/ Ett år kvar tills nästa gång.. Meeen jaja, nu är det lov! I tisdags glömde jag förresten blogga. Tänkte skriva att jag får rageanfall på folk som gömmer skor. När jag slutade klockan 15:20 skulle vi egentligen haft matte men vi fick gå ungefär halv efter lite tjat om o få slippa mattelektionen. Ska gå o ta på mig skorna och märker att det bara är en där. Kollar runt lite o typ 'Vet nån vart min sko är..?' och flera stycken som pekade på den som stod i hyllan och bar 'Men den står ju där!' och jag typ 'Ja.. men jag menade den ANDRA..' haha. Flera stycken som körde med skämtet 'Den kanske flög iväg!' också.. Jag, Sabina, Emilia, Clara, Louise och Julia sprang runt HELA skolan i 25 minuter och letade efter min sko. Kuta ner i kafeterian där det satt några killar från sexan som ju märkte att vi letade efter något och dom typ 'Vad letar dom eftr?' 'Har dom tappat nåt?' 'Troligen en mobil' och vi bara 'Heh, nej en sko..'. Så frågar dom hur den ser ut o ja bar 'Silvrig med en vinge på' och en av killarna bara 'Jaha deeeeen skooon...' och man typ hahaha kul där ;) Och en annan av dom bara 'Jaaja men det var väl den som brann så bra..!'. Fast skoj*veln var inte i kafeterian heller så vi sprang vidare. Julia, Sabina och Emilia fixade så att några i åttan också letade lite efter min sko. Sen sprang vi upp igen och letade lite till så ropar Karin 'Louise! Vet du vart skon var eller!?' och håller upp min sko. Den hade legat i en blomlåda i fönstret bakom Emelie och Karin som satt på bänken.. Iallafall hare varit en grymt bra vecka i övrigt ;)
Hääär är danspalatsschemat :)

Look me in the eyes and I'll tell you.

Tjubre, mitt namn är Louise. Jag är 13, snart 14 år och drömmer om att bli fotograf!

RSS 2.0